ABOUT MAJA

(Side under opdatering)

Maja Lindgren Nielsen blev født på en hyggelig regnvejrsdag i år 1997. Hvis i undre jer lidt mere over, hvem teenageren bag denne blog er, så det bare at følge med!
Jeg bor i et lidt lille land kaldt Danmark i Europa. Jeg har gennem mit liv været meget rundt omkring i verdenen. Dette skyldes min min dejlige familie, som er meget glad for at rejse og introducerede mig for verdenen i en tidlig alder! Dette har videreudviklet sig til en lyst og entusiasme for udlandet og de individuelle kulturer den har at byde mig på. 
Jeg har ud over min bosættelse i Danmark, rejser, skole, arbejde osv. tilbragt et år af mit liv på at studerer i udlandet. I december 2012 tog jeg den store beslutning udfyldte en ansøgning om et High School Year i USA. Dette store ønske blev opfyldt i år 2013-2014, hvor jeg rejste til USA, mere specifikt Indiana, og oplevede et år hjemmefra, boende hos en "fremmede familie" og stod på så kaldt egne ben i 10,5 måneder. Det var et helt utroligt og uforglemmeligt år! Jeg vil ikke bytte mine oplevelser eller noget fra den rejse væk for noget som helst i hele verdenen!


Jeg vil fortælle mere på bloggen i løbet af tiden, så følg med i det ;)

Kærligt hilsen
Maja